Chris Brown naar afkickkliniek

De Amerikaanse zanger Chris Brown (24) heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek. Brown, die afgelopen zondag nog werd gearresteerd omdat hij een man buiten aan zijn hotel een vuistslag verkocht, heeft besloten "zijn recente problemen aan te pakken" en liet zich inchecken.

dvansant

"Chris Brown heeft ervoor gekozen een tijdje door te brengen in een afkickcentrum", aldus zijn woordvoerder aan de Amerikaanse tabloidpers. "Hij wil zijn carrière en leven een nieuwe focus geven, zodat hij er vanuit een gezonder standpunt weer tegenaan kan gaan."

Brown werd zondag in de vroege uurtjes gearresteerd nadat hij een man in het gezicht had geslagen en diens neus had gebroken. Hij zou daarbij naar verluidt ook een "homofobe opmerking" hebben gemaakt.

De zanger kan ernstig in de problemen komen. Hij is immers nog steeds slechts voorwaardelijk vrij, nadat hij zijn toenmalige vriendin en collega-zangeres Rianna fysiek had aangevallen. Als de rechtbank dit nieuwe feit ziet als een schending van de voorwaarden, riskeert hij een effectieve gevangenisstraf van vier jaar.

DV Foto Reuters

Nu in het nieuws