Cristiano Ronaldo "not amused" met uitspraken van FIFA-baas

Cristiano Ronaldo not amused met uitspraken van FIFA-baas

Cristiano Ronaldo "not amused" met uitspraken van FIFA-baas

Print
De Portugese voetballer Cristiano Ronaldo heeft dinsdag via Twitter gereageerd op de uitspraken van FIFA-voorzitter Sepp Blatter. De baas van de Wereldvoetbalbond zei tijdens een lezing aan de universiteit van Oxford onder meer dat Ronaldo "zich op het veld als een commandant gedraagt." De spits van Real Madrid neemt Blatter die uitspraken niet in dank af.

Via zijn Twitter-kanaal toonde Cristiano Ronaldo alvast dat hij 'not amused' is. "Het gedrag van Blatter toont hoeveel respect hij heeft voor mij, mijn club en mijn land", tweet CR7 met een ironische ondertoon. "Het verklaart veel. Maar toch wens ik meneer Blatter nog een lang leven, en hoop ik dat hij verder kan genieten van het succes van zijn favoriete clubs en spelers." Blatter had ook gezegd dat hij Barcelona-speler Lionel Messi verkiest boven de Portugees.

Brief van Blatter

De bijzonder ironische boodschap van Ronaldo komt er nadat Sepp Blatter dinsdag in een brief zijn uitspraken trachtte recht te zetten. In dat schrijfsel, dat hij verstuurde naar Real Madrid en de Portugese voetbalbond, zei Blatter onder meer dat Ronaldo "een uitzonderlijke voetballer" is. De berichten van Ronaldo lijken aan te tonen dat er meer nodig zal zijn om de brokken te lijmen.

Lees ook: FIFA-baas maakt Cristiano Ronaldo belachelijk met imitatie (video)

Meer sportnieuws