Vrouw (45) aangehouden in zaak vermiste Hodei

Print
Antwerpen - In de vermissingszaak van de 23-jarige Spanjaard Hodei Egiluz Díaz is een tweede verdachte gearresteerd. Dat meldt het Antwerps parket dinsdag.

Het gaat om een 45-jarige vrouw, die dinsdag door de onderzoeksrechter werd aangehouden. Het parket geeft geen verdere uitleg over de nieuwe arrestatie.

Afgelopen zondag werd ook al een 25-jarige man opgepakt en aangehouden. Hij had enkele uren na de verdwijning geprobeerd geld af te halen met de bankkaart van Hodei.

Beide verdachten ontkennen elke betrokkenheid bij de verdwijning. Het onderzoek naar Hodei wordt intensief verdergezet door de federale gerechtelijke politie van Antwerpen.

Hodei Egiluz Díaz werd in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober voor het laatst gezien. Na een avondje stappen nam hij tussen 2 en 3u 's nachts aan frituur Number One in de Hoogstraat afscheid van zijn vrienden. Sindsdien is hij spoorloos.

Heeft u Hodei gezien of weet u waar hij verblijft, neem dan contact op met de speurders via het gratis nummer 0800-30.300 of met Child Focus op 116 000.

Bekijk de reportage van ATV:

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio