Onthuld: dit zijn de minnaars van koningin Paola   haar anonieme liefdesnest

Onthuld: dit zijn de minnaars van koningin Paola + haar anonieme liefdesnest

Celebs

Onthuld: dit zijn de minnaars van koningin Paola + haar anonieme liefdesnest

Print

Gespreksonderwerp nummer 1 de afgelopen maanden was de buitenechtelijke relatie die koning Albert er vroeger op nahield met Sybille de Selus Longchamps. Maar ook koningin Paola was geen onbeschreven blad. Velen wisten al langer dat de Italiaanse er ook wel van hield met andere mannen mee naar huis te gaan, maar dat het er zoveel waren, is toch opmerkelijk.

Dag Allemaal zet alle minnaars van Paola op een rijtje, waardoor het een opmerkelijke lijst van topzakenmannen wordt. Zakenman Aldo Vastapane is de eerste in het rijtje. De invoerder van Mercedes in België. Salvatore Adamo is de volgende in rij. De bekende zanger schrijft zelfs een liedje over haar. Derde in rij was de politicus François-Xavier De Donnea, die later burgemeester van Brussel zou worden en Filip en Mathide's huwelijk nog zou zegenen.

Om al die mannen te ontvangen, had Paola jarenlang een anoniem liefdesnest, een chique appartement in Brussel aan de Louizalaan. "Paola hield er gedurende enige tijd ook een adres in Parijs op na. Wanneer haar man Albert dan huisvader speelde met Sybille en Delphine, trok Paola dikwijls naar daar. Daar had ze een romance met de Franse fotograaf Albert De Mun", weet een koningskenner in het weekblad te vertellen.

Nadien zou Paola nog romances gehad hebben met de Romeinse bankier Piero Della Rosa en een lid van een Belgische adellijke familie.

Photo News

NIET TE MISSEN