Zsa Zsa Lamor moet put Glazen Huis dichten

Zsa Zsa Lamor moet put Glazen Huis dichten

Zsa Zsa Lamor moet put Glazen Huis dichten

Print
Kalmthout - Travestiet Zsa Zsa Lamor van showrestaurant Mask'ara in Borsbeek komt naar Kalmthout om de financiële put van het Glazen Huis te dichten, dat Wes Truyen (27) er in 2010 en 2011 organiseerde ten voordele van Music for Life.
Zowel na de eerste als de tweede editie van het Glazen Huis speelde Truyen het klaar om een bedrag aan Music for Life te schenken, maar zelf blijft hij nu, al twee jaar later, achter met een financiële put van drieduizend euro.

"Ik ben destijds met veel enthousiasme aan het Glazen Huis begonnen maar jammer genoeg kregen we te kampen met verschillende tegenslagen. De eerste editie vond plaats in de showroom van een autogarage maar die werd na het evenement onveilig verklaard. In 2011 kwamen we daarom terecht op de atletiekpiste aan het station van Kalmthout. Het slechte weer, de mindere omstandigheden en een zware verzekering leidden tot schulden die we nu willen ophalen", zegt Truyen.

De formule die Truyen organiseert in De Kievit op vrijdag 8 november is gelijkaardig aan die in showrestaurant Mask'ara. Deelnemers krijgen in ruil voor vijftig euro een driegangenmenu voorgeschoteld met drie shows van Zsa Zsa Lamor en haar drie 'meisjes'. Na het diner kan u nog de hele nacht blijven dansen in gewone stijl. De Kievit wordt voor de gelegenheid omgetoverd in een saloon en elke feestganger krijgt een gratis cowboysjaal.

Een volledig uitverkochte zaal, ofwel tweehonderd kaarten, volstaat om de erfenis van het Glazen Huis te dichten. Elke extra opbrengst wil Truyen aan MS-Liga Vlaanderen schenken. Bovendien hoopt hij in dat geval nog meer shows van Zsa Zsa Lamor op locatie op touw zetten.

www.ticketgang.be

Foto: Benoit de Freine

Greet Wouters
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio