"We komen iedere dag op het werk aan als lijken uit de prullenbak"

De Madammen op Radio 2 heeft er een nieuwe telg bij: Leki vervoegt Anja Daems en Cathérine Vandoorne op antenne. Al ging haar intrede niet altijd even vlot.

mgeysmans

Toen de uitzending om 10 uur startte, dreigde dat meteen in het water te vallen voor Leki. De dame had de files zo verkeerd ingeschat dat ze pas om 9u55 op het werk was.

"Bij mij gaat de wekker om zes uur, ik moet vanuit Borgerhout komen", vertelde Anja Daems in een interview met Het Laatste Nieuws. Een van de andere 'Madammen' Cathérine vult gretig aan: "Ik sta op om 5u45 en vertrek vanuit Boechout."

Leki begrijpt het dan niet meer goed: "Allez hoe kan dat nu? Ik ben vanmorgen ook om 5u45 opgestaan en ik vertrek even ver, uit Hoboken en toch… Ik heb mezelf het wel erg spannend gemaakt… We gaan om 10 uur op antenne en ik was hierom 9u55. Ik kan die files nog niet inschatten."

"Weet je wat de truc is? Wij schminken ons thuis niet en wij ontbijten niet thuis. Jij komt hier nog fris gewassen aan met een vers geperst sapje achter de kiezen, wij komen hier aan als lijken uit de prullenbak en kalefateren ons op de VRT op", aldus Cathérine.

Photo News

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER