Gezocht: de stem van Westerlo

Gezocht: de stem van Westerlo

Gezocht: de stem van Westerlo

Print
Westerlo - In Westerlo en wijde omgeving is onze journalist Marc Helsen (foto) een heel bekend gezicht. We hopen dan ook dat Marc nog jaren voor Gazet van Antwerpen en www.gva.be zal schrijven. Samen met vele andere gedreven lokale journalisten. Voor ons team journalisten zoeken we op dit moment versterking.

Gazet van Antwerpen zoekt voor Westerlo een journalist. Die staat in voor de verslaggeving over het lokale Westelse nieuws in de krant en online. Nieuws uit de gemeenteraad, het verenigingsleven, de lokale economie, het onderwijs, noem maar op.

Ben jij net als Marc met hart en ziel verbonden met de Kempen en Westerlo? Heb je voldoende vrije tijd én energie om in Westerlo op freelance basis, naast je hoofdberoep, op jacht te gaan naar het nieuws? Heb jij de juiste ingesteldheid om kritisch en onafhankelijk naar de dingen te kijken. En een goede pen?

Dan ben jij de M/V die Westerlo heeft voor een goede aanwezigheid in Gazet van Antwerpen. Mail CV en een voorbeeldartikel naar Bart Timperman op btimperman@concentra.be. Je krijgt spoedig een reactie.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio