Eindelijk zwart op wit bevestigd: prins Laurent is de vader van Wendy Van Wantens zoon Clément

Vorige week deed Dylan Vanholme een opmerkelijk relaas in Dag Allemaal toen hij over de turbulente relatie met zijn moeder sprak en daarbij ook haar affaire met prins Laurent aanhaalde. Nietsvermoedend onthulde hij daarmee ook meteen het grootste geheim uit showbizzland: dat prins Laurent namelijk wel degelijk de echte vader van Clément is.

mgeysmans

"Veel van wat je deed, kon ik maar moeilijk plaatsen. Hoe je uitgerekend op mijn verjaardag naar Tervuren reed. Want Laurent had gebeld, Laurent had je nodig. Krijsend en tierend hing ik letterlijk aan je been om je thuis te houden, maar je ging toch. Je ging en je kwam pas dagen later terug", zo staat te lezen in Dylans brief. Niets opmerkelijks aan, ware het niet dat Wendy Van Wanten jaren daarvoor hetzelfde incident aanhaalde in haar boek 'Kijk eens diep in mijn ogen', een autobiografie over haar leven.

"Pas jaren later heb ik beseft dat ik die dag scherven had gemaakt", vertelt ze over die dag in het boek. "Scherven die jaren later nog zouden blijven snijden omdat ik naar Joachim Stiller was gegaan . Joachim Stiller is een pseudoniem om de ware identiteit van de man te beschermen, want hij is niemand minder dan de vader van Clément."

Lees ook: Koning Albert II nipt aan dood ontsnapt na insectenbeet Tip: deze herfsttrends mag je niet missen Trend: dierenprints

Photo News

MEER OVER Prins Laurent