Ongeslagen leider Beerschot-Wilrijk enige thuisploeg die kan winnen

Ongeslagen leider Beerschot-Wilrijk enige thuisploeg die kan winnen

Ongeslagen leider Beerschot-Wilrijk enige thuisploeg die kan winnen

Print
Het was zondag wachten tot vijf minuten voor de rust op een eerste doelpunt van de thuisploeg. De tweede helft brak de tegenstand bij Berg en Dal en behaalde FCO Beerschot-Wilrijk nog een vlotte en ruime 4-0 overwinning.

Bij de eerste aanval, na nog geen minuut spelen, trapte Dermaut voorlangs. FCO Beerschot-Wilrijk nam het initiatief, maar de beste kans was voor Berg en Dal. Een vrijschop van Angelo Convalle werd door Snijders via de paal in hoekschop geduwd. Het was wachten tot vijf minuten voor de rust op een doelpunt van Baert.

Na de rust volgde het zelfde spelbeeld, tot uitblinker Ascencion Nijs op weg zette naar een tweede doelpunt. Even later snoepte Dermaut de bal af van Koppers. Hij bediende Daal, die gemakkelijk 3-0 maakte. Een zuivere strafschop na fout op Nijs werd de thuisploeg nog geweigerd. Nijs dikte na een persoonlijke inspanning aan tot 4-0.

HF

SCHEIDSRECHTER: Michel Wouters.
TOESCHOUWERS: 4000.
FCO BEERSCHOT-WILRIJK: Snijders, Laevaert, Verboven, Van der Linden, Nicot (85’ Van der Heyden), Baert, Ascencion, De Smedt, Dewoyer (60’ Daal), Dermaut (77’ Magerman), Nijs.
BERG EN DAL: Coomans, Koppers, Albayoglu, Cuypers, Mellebeek, Goetschalckx (85’ Cools), Gastmans, Convalle A (80’ Slegers), Rolvink (63’ Mando), Convalle G., Krajisnic.
DOELPUNTEN: 40’ Baert 1-0, 54’ Nijs 2-0, 70’ Daal 3-0, 82’ Nijs 4-0,
GELE KAARTEN: Rolvink, Convalle G.

Foto Gmax

MEER VOETBALNIEUWS