Griezels palmen Bobbejaanland in

Griezels palmen Bobbejaanland in

Griezels palmen Bobbejaanland in

Print
Kasterlee - Bezoekers van familiepark Bobbejaanland in Lichtaart (Kasterlee) hebben nog de hele maand veel kans om allerlei monsters, zombies en andere griezels tegen het lijf te lopen. Het park vatte dit weekend de traditionele Halloweenperiode aan. Naast de versierde attracties en rondzwalpende monsters pakt Bobbejaanland ook uit met de nieuwe illusieshow Nightmares 4D.

De komende drie weken kunnen jong en oud gaan kijken naar de eerste illusionaire show van Marcel Kalisvaart en Aquila Junior die vorig jaar op het WK Magic de trofee voor illusionisme hebben gewonnen en optreden over de hele wereld van Amerika, Europa tot in Azië. "Met onze voorstelling Nightmares 4D willen we niet gewoon illusionaire acts één voor één tonen, maar werken we met een verhaallijn en betrekken we ook het publiek", vertelt de trotse bedenker Kalisvaart.

Een jongeman, die hij zelf vertolkt, komt in een ware nachtmerrie terecht waar de Koningin der Nachtmerries de plak zwaait waarbij spanning en illusies elkaar afwisselen. Kalisvaart dacht het volledige scenario uit en verzon zelf de illusies, zijn partner zorgde voor de kostuums, muziek en aankleding. Kinderen en jongeren genoten van de show en vonden het erg spannend. Opzet geslaagd.

Op zaterdag 26 oktober volgt er nog een nocturne met vuurwerk om er de ultieme Halloweennacht van te maken. Bobbejaanland in griezelstijl is nog open tot 3 november en wie de laatste dag voor de winterslaap het pretpark verlaat, mag een pompoen mee naar huis nemen.

HO / Eef Janssens

Foto Bert De Deken

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio