Zo krab je Astrid Bryan de ogen uit

Zo krab je Astrid Bryan de ogen uit

Celebs

Zo krab je Astrid Bryan de ogen uit

Print

Journalist Michael Lescroart haalt in een column in Gazet van Antwerpen uit naar het krasbiljet 'Bling Bling by Astrid Bryan'. "Strikt genomen is het illegaal om tienermeisjes in het gokcircuit binnen te loodsen, maar wat dat betreft kan u op de Nationale Loterij rekenen. Als er eentje betrapt wordt, zal de krantenwinkel gestraft worden."

"Amazing Astrid doet hele dagen niks anders dan louboutins vreten en trekt massa's volk, ongeacht waar je haar neerpoot. Vooral kinderen houden van Astrid. Let u er maar eens op als ze in het openbaar verschijnt. Er is altijd een karrenvracht minderjarige, vrouwelijke tieners in haar buurt."

"Dat is onze vrienden van de Nationale Loterij ook opgevallen. Net op tijd, want deze openbare instelling van algemeen nut was de wanhoop nabij. Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe moeilijk het is om prille tienermeisjes tot gokken aan te zetten? Die trezen zijn meer bezig met kikkers à la 'den John' te kussen dan met krasloten kopen. En dus hebben ze Astrid op een kraslot gezet."

Notoire Astrid-haters kunnen haar zelfs de ogen uitkrabben op het krasbiljet van de Nationale Loterij. 'Bling Bling by Astrid Bryan' is te koop voor 3 euro. De Nationale Loterij drukte een reeks van 1.950.000 biljetten. Met een krasbiljet kunt u maximaal 100.000 euro winnen. Er is 1 winstkans op 3,69 en 62,29 procent van de inzet wordt verdeeld onder de winnaars.

Photo News

NIET TE MISSEN