Anderlecht bevestigt vertrouwen in Van den Brom

Anderlecht behoudt het vertrouwen in zijn trainer John van den Brom. Dat bevestigde algemeen manager Herman Van Holsbeeck maandag op een persconferentie in Neerpede.

tmas

De landskampioen verloor zondag na een erg zwakke wedstrijd met 0-1 van Kortrijk en leed zo al een vierde competitienederlaag in het nog prille seizoen. Met 18 op 30 is paars-wit voorlopig pas vijfde in de Jupiler Pro League.

Bovendien werden in de Champions League de eerste twee wedstrijden tegen Benfica (2-0) en Olympiacos (0-3) verloren, zodat Europese overwintering ook al erg moeilijk lijkt.

De druk op John van den Brom neemt toe, maar Herman Van Holsbeeck sprak maandag namens het bestuur het vertrouwen uit in de Nederlandse trainer. "We behouden het volste vertrouwen in John van den Brom. Zijn positie staat niet ter discussie. Samen zullen we deze crisis doorstaan", vertelde Van Holsbeeck, die erop wees dat de beslissing om voor verjonging te kiezen tijd vraagt. In januari zal de kern wel waarschijnlijk worden versterkt.

Belga Foto Photo News

MEER OVER Anderlecht

Aangeboden door onze partners

MEER OVER VOETBAL