Paula Semer te gast met start van Boomse bib-week

Print
Boom - De bibliotheek geeft in het Feestpaleis met de organisatie van een verwendag het startschot voor de jaarlijkse Vlaamse bibliotheekweek. Afspraak zaterdagnamiddag 12 oktober. De Boomse bib organiseert die dag het gratis programma 'Kom binnen en zet u' met allerlei sprekers en een voorstelling.
Op 12 oktober van 15 tot 17 uur nodigt de bib sprekers uit die elk een andere kijk op de bib geven. De Neerlandicus Wim van Rooy, speelt die namiddag gastheer voor Erna Wauters, prof. dr. Gustaaf Cornelis (wetenschapsfilosoof), Maaike Somers, en kers op de taart Paula Semer.

Proza en accordeon

Tussendoor kan u genieten van Rebecca Stradiot, woordkunstenares en muzikante, die zichzelf begeleidt op accordeon en vertelt tijdens de voorstelling 'Memoires van een jonkvrouw' over wat haar in het dagelijkse leven raakt. De toegang voor deze hele namiddag is gratis maar vooraf reserveren is het beste als u zeker wil zijn van een zitplaats. Reserveer aan de balie van de bib. Dan krijgt u een 'bibliotheekweek-verwenbon'. Met deze bon mag u in oktober drie gratis dvd's uit de bibliotheekcollectie kiezen. Eveneens zaterdag 12 oktober kan u van 13 tot 15 uur in de Bib terecht voor een grote boeken- en CD verkoop. Jan BOEY
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio