Wereldwinkel serveert dinsdag bokes met choco aan bushalte

Print
Zandhoven - Van 2 tot 12 oktober is het Week van de Fair Trade. De Wereldwinkeldag op zaterdag 12 oktober is het ideale moment om de producten van de Wereldwinkel te leren kennen. Wie op 12 oktober een lege chocopot meebrengt, krijgt er een gratis pot Oxfam Fair Trade-choco voor in ruil. Bovendien kun je ook nog eens deelnemen aan een wedstrijd waarmee je een jaar lang gratis choco kunt winnen.
Ook de Wereldwinkel van Zandhoven (Liersebaan 52 2240 Zandhoven) doet op 12 oktober mee met deze actie van 10.00 tot 17.00.

Om de mensen van Zandhoven alvast warm te maken voor deze Wereldwinkeldag zullen de vrijwilligers van de Zandhovense Wereldwinkel boterhammen met Wereldwinkelchoco uitdelen op dinsdag 8 oktober van 7 uur tot 8.30 aan de bushalte in Zandhoven (brandweerkazerne) en Massenhoven (Liersebaan).

Waarom Choco?
We doen het natuurlijk niet alleen omdat het lekker is. De choco staat symbool voor alle wereldwinkelproducten. Wie fair trade koopt haalt niet alleen een lekker product in huis: je werkt ook mee aan het ombuigen van oneerlijke verhoudingen in de internationale handel.
Honderden miljoenen producenten in het Zuiden en zeven miljard consumenten zijn de speelbal van een kleine groep bedrijven die zich alles kunnen permitteren.
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio