Clouseau komt naar Hoogstraten

Clouseau komt naar Hoogstraten

Clouseau komt naar Hoogstraten

Print
Hoogstraten - De popgroep Clouseau strijkt op zaterdag 12 april van volgend jaar neer in de bedrijfshallen in de Europastraat in Meer (Hoogstraten).
Clouseau, de razend populaire groep van de broers Koen en Kris Wauters, steeg dinsdag meteen naar de eerste plaats op iTunes met de nieuwe single Vliegtuig. De groep maakt na een stilte van ruim drie jaar een comeback. Dat gebeurt met de release van het nieuwe album Clouseau op 22 november van dit jaar. De groep staat in het voorjaar van 2014 opnieuw op het podium met een clubtournee over heel Vlaanderen.

Clouseau strijkt ook neer in de bedrijfshallen in de Europastraat in Meer. Op 12 april maakt de groep dankzij Gert Snoeys en zijn evenementenbureau Gesto Events zijn opwachting in de Noorderkempen. "We wisten sinds vorige week donderdag dat de groep gaat optreden. Vrijdag hebben we Clouseau meteen geboekt", legt Gert Snoeys uit. "De groep is nog altijd erg populair. Er zijn zelfs al enkele optredens op andere plaatsen uitverkocht. Ook voor het optreden in Hoogstraten kunnen vanaf nu tickets worden besteld. Het aantal aanvragen stroomt gewoonweg binnen. Als het zo verder gaat, gaan de tickets heel snel de deur uit."

Fans van Clouseau kunnen terecht in de hallen vlakbij de E19 waar ook al enkele jaren het schlagerfestival Schlager Ambiance plaatsvindt. In die gebouwen mogen in totaal 3.500 Clouseau-fans binnen. Voor een staanplaats bedraagt de ticketprijs 28 euro. Een zitplaats kost 34 euro.

www.clouseau-hoogstraten.be Foto Joris Herregods

Bart Van Den Langenbergh Toon Verheijen
Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio