Jejoen wil DNA-test bij terugkomst

Jejoen wil DNA-test bij terugkomst

Jejoen wil DNA-test bij terugkomst

Print
Jejoen Bontinck is naar eigen zeggen niet vader geworden van een drieling. Dat kwam vader Dimitri Bontinck te weten via een Belg in Syrië. “Als hij terugkeert, wil hij een DNA-test zoals Delphine Boël er een eist van koning Albert. Maar belangrijker is dat we nu weten dat hij nog leeft.”

“Ik heb eigenlijk al een aantal maanden contact met Belgen in Syrië”, vertelt Bontinck. “Dat kan dankzij de contacten die ik ginds heb kunnen leggen. Vorige week kon ik via Skype met iemand spreken. Jejoen beweert dat hij niet de vader is van de drieling die Farida op de wereld zette.”

Farida is de vrouw met wie Jejoen een huwelijk aanging volgens een Marokkaanse traditie, vóór zijn vertrek naar Syrië in februari. Farida beviel in september van de drieling Ranya, Ryan en Brian. “Eerlijk gezegd denk ik ook niet dat hij de vader is”, aldus Dimitri Bontinck. “Hij was daar te jong voor, dat vond hij zelf ook. Langs de andere kant zou het wel kunnen, want meerlingen zitten bij ons in de familie. Dat hij een DNA-test vraagt, wijst er wel op dat hij van plan is om terug te keren. Dat is al iets.”

JDW, DVD

.

Nu in het nieuws