Overval op supermarkt levert magere buit op

Overval op supermarkt levert magere buit op

Overval op supermarkt levert magere buit op

Print
Wilrijk - Twee gemaskerde mannen hebben zondagavond een overval gepleegd op een supermarkt in Wilrijk. Dat meldt de lokale politie van Antwerpen maandag.

De overvallers bedreigden twee bedienden maar slaagden er niet in het geld uit de kassa of de kluis buit te maken. Ze gingen er uiteindelijk vandoor met wat geld van een van de bedienden, enkele dozen sigaretten, sleutels en wat zakken chips.

De overval gebeurde net voor sluitingstijd in de Carrefour Express aan de Berkenlaan. Twee bedienden van de supermarkt waren net bezig de winkelkarretjes weer naar binnen te rijden, toen twee gemaskerde mannen op hen afkwamen. De verdachten waren allebei gewapend met een pistool en eisten het geld uit de kassa op.

Toen de slachtoffers duidelijk maakten dat er geen geld meer aanwezig was in de kassa, dwongen de overvallers hen naar het kantoor waar zich de kluis bevindt. De werknemers konden die echter niet openen. De overvallers stampten nog even vergeefs tegen de kluis, maar moesten zich uiteindelijk met een relatief magere buit tevreden stellen.

Na afloop sprongen de verdachten in een Volkswagen Golf en reden ze weg richting Eglantierlaan. De bedienden van de supermarkt raakten niet gewond.

Belga

Beeld Google Street View

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio