Justin Timberlake op 1 mei in het Sportpaleis

Print
'The 20/20 Experience World Tour’ van Justin Timberlake zal dan toch halt houden in ons land. De Amerikaanse wereldster is op 1 mei 2014 te gast in het Antwerpse Sportpaleis.

Bij de aankondiging van de wereldtournee, in mei van dit jaar, zag het er nog naar uit dat Timberlake ons land links zou laten liggen. Op zijn Facebookpagina liet de zangeracteur toen weten dat vooral Zuid-Amerika, Noord-Amerika en Australië in de prijzen zouden vallen. Zondag raakte bekend dat de tournee, die eind oktober van start gaat in het Canadese Montreal, ook Antwerpen zal aandoen.

Vanaf 5 oktober

Het Sportpaleis is intussen vertrouwd terrein voor Timberlake. Zijn laatste passage dateert van juni 2007.De Amerikaan verbaasde toen vriend en vijand met een straffe mix van videoprojecties en live performance. Tijdens de ‘FutureSex/Love- Show Tour’ liet hij zich vergezellen door de Nederlandse zangeres Esmée Denters en de Britse Natasha Bedingfield.

Voorlopig blijft het nog gissen naar de namen van de artiesten die Timberlake op 1 mei 2014 zullen begeleiden. Tickets voor het concert in het Sportpaleis kosten 45, 75 of 95 euro (exclusief reservatiekosten) en zijn vanaf 5 oktober verkrijgbaar.

Info: www.livenation.beFoto's Photo News en video: Timberlake twee weken geleden aan het werk in Rio

Nu in het nieuws