Jury 'De Grote Sprong' is kop van jut (video)

Jury 'De Grote Sprong' is kop van jut (video)

Jury 'De Grote Sprong' is kop van jut (video)

Print
“Ongeloofwaardig!” ‘Een schande!” “Wat een omgekochte boel!” De reacties op de jurering in de tweede halve finale van ‘De Grote Sprong’, waarin Sonja Kimpen van twee van de drie juryleden de voorkeur kreeg op Michaël Pas, zijn heftig.

Lees ook: Zes finalisten 'De Grote Sprong' bekend

“Ik was na mijn buiklanding bij mijn eerste sprong ook liever op de tribune gaan zitten,” zegt Sonja Kimpen. “Tot mijn eigen verbazing kreeg ik zoveel stemmen van het publiek dat ik in de splash-off terechtkwam. Nu zijn er mensen die vinden dat ik me in die herkansing gewoon in het water had moeten laten vallen. Maar wat voor show heb je dan? ”

Zij beklemtoont dat Michaël zijn sprong tweemaal fantastisch heeft gedaan. “Maar de coaches stonden erop dat ik een moeilijkere sprong zou doen, de achterwaartse zweefsprong gehurkt."

“Ach, dit zijn geen Olympische Spelen, het is een showprogramma,” zegt Michaël Pas. “Ik had eerlijk gezegd gedacht dat de jury voor mij zou kiezen want mijn tweede sprong was ook beter dan de eerste maar emotioneel was het wel een geweldige prestatie van Sonja dat ze het in de splash-off toch voor mekaar bracht. Dat de jury dan zegt: ‘Chapeau voor wat ze gedaan heeft’, kan ik me wel voorstellen."

Herbekijk de sprongen van Sonja Kimpen en Michaël Pas via VTM:

Lees vandaag meer in uw krant.

RdC

.

Nu in het nieuws