Vlotte winst voor Beerschot-Wilrijk

Vlotte winst voor Beerschot-Wilrijk

Vlotte winst voor Beerschot-Wilrijk

Print
Op de vijfde speeldag in eerste provinciale heeft FCO Beerschot-Wilrijk met 3-0 gewonnen van Kaart. In het klassement blijft de Antwerpse club aan de leiding met vier punten voorsprong op Antonia.

FCO Beerschot-Wilrijk kwam moeilijk tot vlot combineren tegen een fel opzittend en verdedigend ingesteld Kaart. Toch klom de thuisploeg vrij snel op voorsprong dankzij een knap vluchtschot van Baert.

Halfweg de eerste helft keek Walschaerts aan tegen zijn tweede gele kaart. Het was Ascencion die met een afstandsschot de 2-0 op het bord bracht. Kort na de rust redde Snijders een vrijschop van Van Hooydonck.

De rebound werd door Eysackers op de lat gekopt. Door een gebrek aan efficiëntie was het wachten op een derde doelpunt tot de 80ste minuut via Dermaut.

SCHEIDSRECHTER: Bosmans Daniël.
TOESCHOUWERS: 4800.
FCO BEERSCHOT-WILRIJK: Snijders, Laevaert, Verboven (88’ Verheyen), Van der Linden, Nicot, De Smedt, Ascencion, Dewoyer, Baert (84’ Fasseur), Dermaut, Nijs (81’ Magerman).
KAART: Van Mierlo, De Meyer, Verbeke, Heylen, Parmentier, Walschaerts, Eysackers (72’ Vermeulen), Karahmed (86’ Van Hooydonck J.), Aslan, Ooms (62’ Van Cant), Van Hooydonck B..
DOELPUNTEN: 8’ Baert 1-0, 42’ Ascencion 2-0, 80’ Dermaut 3-0.
GELE KAARTEN: Verboven, Walschaerts, Baert, Eysackers, De Meyer.
RODE KAART: 35’ Walschaerts (2x geel).

HF

Foto Sarah Van den Elsken

MEER VOETBALNIEUWS