Phara de Aguirre is boos op de RVA

Phara de Aguirre heeft uitgehaald naar de RVA en de vakbond, schrijft Krantennieuws. Op Facebook springt ze in de bres voor een werkloze alleenstaande moeder.

jlenaerts

In de Panorama-reportage 'Arm Vlaanderen' werd het verhaal van Marisabel, een werkloze alleenstaande moeder van drie kinderen, verteld. Zij had deeltijdswerk gevonden en kreeg voor de andere helft nog een uitkering. Zij werd onlangs geschorst omdat ze een gesprek met de RVA had gemist. Ze had laten weten dat ze niet zou komen omdat ze moest werken, maar dat werd over het hoofd gezien.

Phara de Aguirre wilde daar meer over weten. "Ik denk, ik bel eens naar die vakbond want dit wil ik begrijpen. 'Onze kantoren zijn op vrijdagnamiddag gesloten.' Ik probeer een ander nummer : 'wegens een startdag voor de militanten zijn onze kantoren gesloten.' Fijn weekend, RVA. Fijn weekend, vakbond. Keep walking, Marisabel", schrijft ze op Facebook.

Ze haalde ook uit naar de RVA omdat een aannemer die fraudeerde onlangs zijn gevangenisstraf kon afkopen.

Lees ook: 10 tips om rijk te worden Daarom moest mevrouw Koen Wauters haar winkel sluiten Lesley-Ann Poppe in doorkijkjurk op Nacht van Exclusief (fotoalbum)

NIET TE MISSEN