Heist en Lommel delen de punten

Heist en Lommel delen de punten

Heist en Lommel delen de punten

Print
Heist - Lommel 1-1

Na een best genietbare partij deelden Heist en Lommel de punten. Heist begon fel met al in de eerste minuut een kans voor Criel, die Thoelen tot een redding dwong. Debauve vuurde een laag schot af, doelman Michiels die de voorkeur kreeg op Thys ging goed plat. Een schot van Criel werd afgeblokt in corner. De bezoekers lagen niet onder en Gaethofs kopte op doel. Een dieptepass van Rijmenams werd door Vandermarliere in doel getrapt. Een voorzet van Verbist werd door Gano aan de tweede paal naast geschoten. Op een center van Verbist kopte Gano de gelijkmaker binnen. Heist stootte direct tegen met een schot dat Vanderputte naast mikte. Brogno trok voor en Michiels haalde een gemaakte kopbal van Gano uit zijn doel. Een bom van Rijmenants vloog over. Een billijke ruststand.

Na de rust opnieuw een gedreven Heist . Lommel haalde Neven van de bank. De man die eind juni in Heist onverwacht de deur nog achter zich toe trok. Een dot van kans was er voor Delande, die de bal aan de verste paal op een zucht miste. Vandermarliere drong binnen in de grote rechthoek, maar zijn schot belandde in het zijnet. Een tweede mirakelsave van Michiels , nu op een kopbal van Verbist.

Bekijk de uitslagen en het klassement in de tweede klasse hier.

HEIST: Michiels - Van Den Broeck, Grant, Dachelet, Van Den Bogaert - Vanderputte, Vandermarliere, Webers, Rijmenams, Rijmenants - Criel.

LOMMEL: Thoelen - Goossens, Delande, Ryckx, Vanaken - Gaethofs, Scheelen, Debauve, Verbist - Brogno - Gano.
VERVANGINGEN: 46' Gaethofs door Neven, 70' Van Den Broeck door Pittoors, 85' Criel door Carvalho, 88' Scheelen door Degeling.
DOELPUNTEN: 16' Vandermarliere 1-0, 39' Gano 1-1.
GELE KAARTEN: Brogno, Gaethofs, Dachelet, Gano, Vandermarliere, Delande, Van Den Broeck, Van den Bogaert.
RODE KAART: geen.
SCHEIDSRECHTER: Nathan Verboomen.
TOESCHOUWERS: 900.

Geert Fierens

Archieffoto: Gmax (doelpuntenmaker Vandermarliere)

Meer voetbalnieuws