Barcelona breekt record, Messi valt geblesseerd uit

Barcelona breekt record, Messi valt geblesseerd uit

Barcelona breekt record, Messi valt geblesseerd uit

Print
FC Barcelona heeft zaterdagavond op de zevende speeldag van de Primera Division met 0-2 gewonnen in Almeria, goed voor 21 op 21. Barça realiseert zo het beste competitiebegin in de clubgeschiedenis. Domper op de feestvreugde was het geblesseerd uitvallen van de Argentijnse sterspeler Lionel Messi.

Messi bracht Barça in de 21e minuut vanop 20 meter op voorsprong. Na een halfuur moest hij echter het veld verlaten met een spierblessure aan het rechterdijbeen. Barcelona liet op Twitter weten dat Messi zondag verder onderzocht wordt om de ernst van de blessure uit te klaren. De 26-jarige Argentijn dreigt het Champions League-duel van dinsdag tegen Celtic Glasgow te missen.

Na de vervanging van Messi bleef Barça, zonder Neymar die rust gegund werd, Almeria domineren. In de 56e minuut legde Adriano Correia de eindstand vast. Barcelona staat voorlopig alleen aan de leiding in de Spaanse eerste klasse. Het Atlético Madrid van Thibaut Courtois en Toby Alderweireld kan nog op gelijke hoogte komen, maar daarvoor moet het zaterdagavond om 22u de topper winnen tegen Real Madrid.

Belga

Foto: AP

MEER SPORTNIEUWS