Zeemeermin zingt op Dorpsdag

Print

Zeemeermin zingt op Dorpsdag

Stabroek - De wegwerkzaamheden aan het kruispunt Dorpsstraat-Grote Molenweg hebben gelukkig weinig of geen invloed op de organisatie van de jaarlijkse Dorpsdag. Zondag 29 september verandert de gemeente de Dorpsstraat in één lange winkelwandelboulevard. Door de wegwerkzaamheden en het grote aantal marktkramers wordt dit jaar de Sint-Catharinastraat mee ingeschakeld voor het volkse feest.
Het Jazzke opent om 10.30u traditiegetrouw de Dorpsdag en de barbier Louis knipt en scheert opnieuw vanaf 13u. Dat is ook het tijdstip dat de zingende zeemeermin haar optreden doet. Van op haar elektrisch voertuig maakt zij een vocale rondgang. Aan het gemeentelijke administratief centrum aan de Dorpsstraat 45 verkoopt de gemeente om 13u gevonden fietsen. Op de weide voor het gemeentehuis neemt de jeugddienst het touw in handen en zorgt voor een flink aanbod aan kinderanimatie.

Naar vaste gewoonte staan muziek en rommelmarkters centraal tijdens de Dorpsdag. Op verschillende podia zijn er uiteenlopende optredens. Uiteraard zijn ook de plaatselijke middenstanders en veel verenigingen van de partij. Het feest begint om 10u en eindigt om 17.30u.Zolang is het traject autovrij. Info : www.stabroek.be

Erik Vandewalle

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio