Eerste winkels in Media Markt-complex openen

Eerste winkels in Media Markt-complex openen

Eerste winkels in Media Markt-complex openen

Print
Mechelen - Amper een jaar na de start van de bouw van het complex in de Mechelse Bruul waar ook Media Markt komt, opent begin volgende week de eerste winkel. De primeur is voor Mexx. Snel daarna volgen ook de ketens United Brands en G-Star.
Het is momenteel een drukte van jewelste aan het nieuwe winkelcentrum. Arbeiders en personeelsleden lopen af en aan om de laatste details van de nieuwe Mexx-winkel af te werken. "Dinsdag zullen wij in principe openen. Volgend weekend plannen wij enkele acties voor onze klanten", zegt Isabel Mouton. Zij is al zelfstandig uitbater van Mexx-winkels in Vilvoorde en Geraardsbergen en neemt er nu de Dijlestad bij.

Mouton: "Ik ken de stad eigenlijk niet, maar het ziet er gezellig en mooi uit. Wij verwachten veel van deze nieuwe winkel, en we zijn blij dat we deze kans krijgen." Volgend weekend moet ook sportwinkel United Brands openen, en midden oktober is het de beurt aan het populaire kledingmerk G-Star. Zaakvoerder Ronny Boomputte van Carrefour Market start in de nieuwbouw op woensdag 23 oktober. "We kijken met z'n allen uit om te verhuizen naar een volledig nieuwe supermarkt, ook qua inrichting. Zelfs de koeltogen en kassa's zullen nieuw zijn", vertelt hij.

De opening van Media Markt vindt zoals gepland op woensdag 27 november plaats. De elektroketen neemt de eerste en tweede verdieping van het nieuwe complex in. Lees ook het artikel in de weekendkrant van Gazet van Mechelen.

SVH

Foto Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio