1 / 5

Tip: deze woontrends zorgen voor een knus najaar

De herfst is officieel in het land. Met het vallen van de bladeren trekken we weer massaal weg uit ons tuintje richting woonkamer. Treuren moeten we daar echter niet om, want de nieuwste woontrends beloven ons een warm najaar te bezorgen. Een overzichtje:

mgeysmans

Intratuin, specialist in zowel tuin, planten, bloemen als woondecoratie en snuisterijen, doet ons alvast watertanden naar druilerige herfstavonden dankzij hun nieuwste woonmagazine, een blad vol inspiratie voor huis en tuin met zelfmaakideeën en shoppingpagina's. Je kan het blad ook online bekijken: intratuin.be/zwijndrecht

Stoere woonaccessoires

"Een populaire trend dit najaar zijn stoere woonaccessoires", zo laat men bij Intratuin Zwijndrecht weten. Denk robuuste kandelaars en vazen. Stevige lantaarns voor binnenshuis, stoffen met onregelmatige structuur en aardewerk mogen eveneens niet ontbreken. Qua kleurenpalet zit je goed met kleitinten, blauw topaas, grijs, en mat zilver.

Doe-het-zelf

Ben je meer voor het doe-het-zelven? Dan kan je je dit najaar in de handjes wrijven. Knutselen is namelijk helemaal hip. Bij Intratuin Zwijndrecht, vlakbij Antwerpen stad, vind je alvast alles om je projecten tot een goed einde te brengen: de versiering, de basiselementen en zelfs een stappenplan hoe je het best aanpakt zijn voorradig. Wij vielen als een blok voor de zelfgemaakte planthangertjes: je kan de glazen potjes met stevig touw zo bij Intratuin kopen. Het enige wat jij nog moet doen is ze vullen met stekjes of bloemen, wat water toevoegen en een leuk plaatsje voor je potjes vinden. Ook de zelfgemaakte ster, het gepersonaliseerde postbakje, doe-het-zelf kaarsenhoudertjes en vrolijke muurkunstwerkjes zijn het uitproberen waard! Alle stappenplannen om deze leuke hebbedingen zelf te maken, kan je terugvinden in de online versie van het woonmagazine van Intratuin:

Terugkeer naar de natuur

Mis je op die druilerige avonden toch echt de natuur om je heen? Dan kan je je volledig uitleven in een andere leuke woontrend: de natuur naar binnenhalen. Dat kan simpelweg door prints van dieren en planten op je kussens te kiezen, maar ook door het kiezen van natuurlijke kleuren, meubels die gemaakt zijn van boomstammetjes of bamboe en leuke bloemstickers. Leuk weetje: ook zijden bloemen zijn weer helemaal trendy. En geloof ons: bij de nieuwste exemplaren kan je kunst echt niet meer van echt onderscheiden.

Mini-verlichting

Om het extra gezellig te maken kan je tenslotte nog voor decoratieve miniverlichting kiezen. Kleine lampjes her en der verspreid over je woonkamer, of slingers van lichtjes die je in planten of decoratiestukken (al dan niet zelfgemaakt) verwerkt, geven je huis meteen een warme, knusse uitstraling.

Intratuin Zwijndrecht

Nieuwsgierig geworden? Alle producten zijn verkrijgbaar bij Intratuin Zwijndrecht op slechts 10 minuten afstand van het centrum van Antwerpen. Heb je weinig tijd doorheen de week? Niet getreurd, op zondag is Intratuin Zwijndrecht ook open. Maak er meteen een gezellig shopdagje van in hun prachtige vestiging. De vestiging in Zwijndrecht is geopend van 9u30 tot en met 18u00.

Meer info vind je op www.intratuin.nl/najaarsmagazine-blad

NIET TE MISSEN