Elke Vanelderen: "Ik voel me weer sexy. Als je weet waar ik van kom..."

Elke Vanelderen: Ik voel me weer sexy. Als je weet waar ik van kom...

Celebs

Elke Vanelderen: "Ik voel me weer sexy. Als je weet waar ik van kom..."

Print

Elke Vanelderen beviel enkele maanden geleden van haar eerste dochtertje Ellie Martha. Wat volgde was een lange weg om terug naar haar oude slanke lijn te komen. "Ik ben nog niet alle zwangerschapskilo's kwijt."

"Ik heb echt moeite moeten done om de kilo's er weer af te krijgen. Door te sporten bij Infraligne en op mijn eten te letten lukt het goed. Die extra kilo's neem ik er voorlopig graag bij, want ik heb er iets moois voor in de plaats gekregen. Ik voel mij goed en gezond, dat vind ik het belangrijkste. En ja, ik voel mij ook weer sexy. Als je weet van waar ik kom…", vertelt Vanelderen in Story.

Of er nog een tweede kindje komt, laat ze voorlopig in het midden. "Ik zou graag nog een baby willen ja, maar Regi vindt het momenteel fijner met ons drietjes. Ik zal niet krampachtig proberen om hem te overtuigen. Voor Ellie Martha zou het misschien wel leuker zijn. Dan heeft ze nog een broer of zus als wij er niet meer zijn. Je hebt natuurlijk ook broers en zussen die constant ruziemaken, dus eigenlijk is dat ook geen reden."

Photo News

NIET TE MISSEN