Sarah Bettens in jury 'Beste singer-songwriter'

Sarah Bettens in jury 'Beste singer-songwriter'

Sarah Bettens in jury 'Beste singer-songwriter'

Print
Wie gezicht gaat geven aan het nieuwe VIER-programma 'De beste singer-songwriter' is stilaan duidelijk. Lisa Smolders zal presenteren en K's Choicegezicht Sarah Bettens is één van de drie vaste juryleden.

"Ik vind het altijd een beetje 'tricky' om de muziek van iemand anders te beoordelen", zegt Sarah Bettens, "maar in het geval van 'De beste singer- songwriter van Vlaanderen' zie ik het eerder als een kans om iemand met talent hopelijk een duwtje in de juiste richting te geven" zegt de zangeres.

"Muziek van singer-songwriters is altijd rechtstreeks en eerlijk. Geen grote lichtshows of een volledige band om je achter te verstoppen, het moment waarop ruw talent kan uitblinken. Ik kijk ernaar uit om te kunnen luisteren naar mooie nieuwe muziek. Er zullen ongetwijfeld talenten opstaan die ons zullen wegblazen en dat vind ik super spannend."

De naam van Bettens is misschien niet zo heel verrassend. Enkele weken geleden dook haar naam ook al op toen vtm nieuwe coaches zocht voor 'The Voice'. Maar uiteindelijk ging die laatste plaats naar Axelle Red.

De eerste aflevering van 'De beste singer-songwriter' staat gepland voor november.

TOVE

Foto: Gert en Sarah Bettens

Archiefbeeld CJ

.

Nu in het nieuws