Agenda

Print
Berchem - 20 en 21 augustus Manifiesta in Bredene aan zee met live concerten , kinderparadijs , boekenbeurs, eetstands, debatten zoals Crisis en gezondheid in Europa of Wat met de Gas-boetes
Vrijdag 20 september: 24 uur van dementie in Auxilia, Sint Jacobsmarkt 49-51 van 10u tot 22u met voordrachten , films en workshops.

Zaterdag 21 september : Infomoment Berchem stationsomgeving van 15 tot 17u in zaal Orangerie van ALM Antwerpen Filip Williotstraat 9 te Berchem met op het programma de Berchemse stationsomgeving op weg naar een aantrekkelijke buurt, de herontwikkeling van het voormalige postsorteercentrum, mobiliteitsscenario's voor de omgeving, herwaarderingsplan Zurenborg en districtsinitiatieven.

Zaterdag 21 september KSJ Tarcidall biedt om16u30 een kleine vooruitblik op het komende KSJ-jaar in Den Eglantier op de Zillebekelaan.

Walpurgis presenteert het Feniks Festival in het Deurneleitje 6 te Mortsel .
Vrijdag 20 septembervanaf 20u, zaterdag 21 september vanaf 14u30 en zondag 22 september vanaf 15u met als gasten Isabelle Dumont, Elvis Peeters, Hans Beckers, Jolinda Hendrickx , Duobolo en Ragazze Kwartet&Lingling Yu

Zaterdag 21 september opent het Multatuli Theater met 'Jezus, Maria, Jozef een kerstkomedie van Yves Caspar in de Lange Vlierstraat 5 te Antwerpen/

Zaterdag 21 september heeft het slotevent van de Alzheimeractie plaats in de aula Rector Dhanis op de stadscampus universiteit Antwerpen in de Kleine Kauwenberg 14 te Antwerpen met medewerking van Andrea Croonenberghs, prof.
Christine Van Broeckhoven, prof. Rik Vandenberghe, Alice Toen, de Alzheimerband, Rembert De Smet (2 Belgen) , Toots Thielemans en het Zeeuws Kamerorkest TY.

Zodag 22 september viert Pulhof het Nazomerfeest op de Strijdhoflaan voor de kerk of in de kerk als het regent. Keurslager De Belie en slagerij Buermans zorgen voor de barbecue en Patisserie Neirinck, banketbakker Lebleu en kaashandel 't Vuystje voorzien het dessert. Zelf mee te brengen een bord ,een bestek en een glas . Inschrijven en betalen kan bij de organisatoren.

Maba

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio