'De Lau' neemt ontslag bij 'Den John'

Print

'De Lau' neemt ontslag bij 'Den John'

'Den John' bedroog Astrid Bryan, het koppel scheidde en ook de volgende logische stap is intussen een feit: Laurens heeft zijn ontslag ingediend bij John. Vanavond, aan het einde van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van ‘Astrid in Wonderland’ op VIJF, kan u zien hoe Laurens zich klaarmaakt voor zijn laatste werkdag bij The Watley Group, het bedrijf van John.

Dat Laurens zijn laatste dag heeft gemaakt bij The Watley Group bevestigen zowel VIJF als manager Dany Peleman. En zo komt het dat u vanavond op het einde van de eerste aflevering Laurens in de wagen ziet stappen, waarna hij zegt: “Het is zeer moeilijk om voor die man te blijven werken, terwijl mijn zus met hem is verwikkeld in een echtscheiding. Dus: vandaag mijn laatste dag bij den John. Tijd voor iets anders, en daar voel ik me goed bij.”


Wat u vanavond ook nog te zien krijgt: Astrid die de laatste verhuisdozen naar de nieuwe woning van den John brengt, en hoe die laatste zich uitput in schaapachtige uitspraakjes als "awesome", "great" en "to our new future". Stukje taart, glaasje champagne, maar daarna wil John wel de verlovingsring terug die hij voor Astrid had gekocht. Wat Astrid dan weer minder "awesome" lijkt te vinden.

JSm, Foto's PN/VIJF

.

Nu in het nieuws