Feest op 't Plein heeft heel wat nieuws in petto

Print
Tremelo - Van 27 tot 29 september is het drie dagen lang feest op het Damiaanplein in Tremelo centrum. Op en rond het plein worden het ganse weekend allerlei leuke activiteiten georganiseerd.
In de tent kan jong en oud genieten van optredens, modeshows, kinderanimatie en nog veel meer. Het belooft dit jaar opnieuw een bijzondere editie te worden met een heleboel extra's.

Tijdens de Free Podium Battle op vrijdag 27 september zetten drie muziekgroepen de grote tent op het Damiaanplein op z'n kop.

De winnaar van het Free Podium mag volgend jaar optreden tijdens het Hagelands Festival in Aarschot en krijgt een ticket voor de rockconcours van Boerenrock.

De avond wordt afgesloten met optredens van Three Man Special (Local Bands on Tour), Sunday's Ghosttown (winnaar Free Podium 2012) en Long Gone (Marktrock).

Op zaterdag 27 september organiseert UNIZO de jaarlijkse 'Dag van de klant'. Traditiegetrouw verwennen de handelaars hun klanten die dag met een extraatje.

Op de handelsbeurs die plaatsvindt in de Schrieksebaan naast de grote tent stellen een aantal ondernemers hun activiteiten voor.

Om ook de ondernemers die buiten het centrum en in Baal gevestigd zijn in de kijker te zetten, wordt dit jaar voor het eerst een familiefietstocht georganiseerd. Onderweg worden de fietsers bij de deelnemende handelaars verwend met een hapje of een drankje.

Tijdens de namiddag vinden in de tent modeshows plaats doorspekt met optredens van de Tremelose Dance Studio.
Nieuw dit jaar is de zangstonde 'Tremelo zingt!'. Vanaf 17.30u kan iedereen uit volle borst komen meezingen met gekende hits. De presentatie is in handen van Mike Grondy en het orkest van Danny Daniël zorgt voor de muzikale begeleiding.

De avond wordt afgesloten met een optreden van Robby Longo, countryzanger en finalist van The Voice.

Aansluitend op de week van de mobiliteit organiseert de milieudienst van Tremelo de jaarlijkse Open Stratendag op zondag. Tijdens deze dag kunnen kinderen hun hart ophalen met leuke spelletjes en maken ze op een speelse manier kennis met onderwerpen zoals milieu en duurzaamheid.

's Ochtends vindt de kinderrommelmarkt plaats waar men oude kinderboeken of speelgoed kan verkopen. In de tent kan men terwijl genieten van een heerlijke feestbrunch (kaarten via voorverkoop).

Tijdens de namiddag kunnen kinderen deelnemen aan een groot milieuspel begeleid door de Chiro's en meedansen met de Kids Disco Show.

Chris De Bruyn

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio