Lierse schorst Dolly Menga disciplinair

Lierse schorst Dolly Menga disciplinair

Lierse schorst Dolly Menga disciplinair

Print
Liersecoach Stanley Menzo legde gisteren spits Dolly Menga een disciplinaire schorsing op, nadat de wispelturige aanvaller andermaal te laat op training was verschenen.

Menga wordt voor onbepaalde tijd naar de B-kern verwezen. Ook vorig seizoen nam de spits met Afrikaanse roots het niet al te nauw met de discipline, maar Menzo leek de hazewind in het gareel te laten lopen. Niet dus. De jongste tijd verviel Menga opnieuw in oude zonden.“Menga mag tot nader order met de B-kern trainen”, verklaarde Menzo.

“Hoelang? Dat hangt van hemzelf af. Wanneer hij goed gedrag en flink wat inzet toont, vis ik hem weer op. Hij verscheen donderdag te laat op training en dat was niet de eerste keer. Als trainer kan je dat in een groep van meer dan twintig spelers niet tolereren. Ik spreek me nog niet uit over een selectie van Menga tegen Kortrijk. Bij mijn selectie vrijdag zal duidelijk worden of we een beroep op hem doen. Met een mogelijke terugkeer van Losada en een fitte Hazurov hebben we nog mogelijkheden.”

KuGu
Foto: GMax

MEER VOETBALNIEUWS