Meubelen in karton te koop

Meubelen in karton te koop

Meubelen in karton te koop

Print
Aartselaar - Sinds donderdag is Aartselaar een originele showroom rijker. “Aan de Helststraat in Aartselaar hebben we alleen maar kartonnen meubelen staan om te koop aangeboden huizen en appartementen aan te kleden” zegt zaakvoerder Manou Rottiers. “Gemeubelde immo verkoopt stukken beter. Maar omdat het duur is om echt meubilair te huren en je moeilijk bij elke verkoop een ganse verhuiswagen kan laten aanrukken, is het makkelijker en vooral goedkoper om nepmeubilair te plaatsen.. Door je huis of appartement met kartonnen meubelen in te richten, wordt het niet alleen sneller verkocht, ook de verkoopprijs ligt beduidend hoger dan bij niet-bemeubeld vastgoed. Soms ligt de verkoopprijs op die manier zelfs tot een vijfde hoger dan de geschatte waarde.”
Style@home speelt hierop in. Omdat steeds meer immobedrijven en promotoren een beroep op hen doen om hun onroerend goed zo aantrekkelijk mogelijk op de markt te brengen, opent deze zaak deze week ook een showroom in kartonnen meubilair aan de Helststraat 170 in Aartselaar. Het gaat om een deel van de hall van verhuisfirma De Vic in Aartselaar.
In de winkelruimte vinden klanten ondermeer volledige namaakkeukens, -slaapkamers en -bureaus. Manou Rottiers voegt er wel aan toe dat het niet om een typische winkel gaat maar om een showroom die na telefonische afspraak op het nummer 0477/39 76 95 toegankelijk is. Jef Wijckmans
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio