Astrid Bryan gaat uit haar dak voor stierenpenis

Al vier seizoenen lang volgt VIJF het wonderlijke sprookje van Astrid Bryan. Afgelopen maanden werd duidelijk dat het zelfs sprookjesprinsessen niet altijd voor de wind gaat, maar Astrid is niet klein te krijgen. Even glamoureus als altijd en met haar typische amazing zin voor humor bleef ze overeind, stevig op haar Louboutins. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen zien we vanavond hoe Astrid de laatste verhuisdozen naar Johns nieuwe woonst brengt en een mooi hoofdstuk uit haar leven probeert af te sluiten.

wverhaert

Astrid gaat vervolgens op businesstrip naar Shanghai. Ze heeft een kledingcollectie ontworpen en bekijkt het productieproces in de textielfabriek. Astrid steekt zelf ook de handen uit de mouwen en waagt zich aan een 'stikproef'.

Astrid en Laurens genieten van het rijkelijke ontbijtbuffet in hun hotel. Astrid wil zich helemaal aanpassen aan de Chinese eetcultuur waarin eetgeluiden als slurpen en boeren toegelaten zijn. Laurens schaamt zich dood.

In de foodstreet gaat het van kwaad naar erger: wanneer ze de plaatselijke specialiteiten stierenpenis en schapentestikels krijgen voorgeschoteld gaan ze compleet uit hun dak. 'Chinaland' beleven wordt een hilarische shock voor broer en zus...

'Astrid in Wonderland' om 21u20 op VIJF

Beeld SBS
NIET TE MISSEN