Stadskantoor verhuist deze week naar Dungelhoeff

Print

Stadskantoor verhuist deze week naar Dungelhoeff

Lier - Het stadskantoor verhuist deze week van de Grote Markt naar de Dungelhoeffkazerne. De stadsdiensten zijn daardoor op vrijdag 20 september gesloten.
"De verhuis is maandag begonnen met het overbrengen van de drukkerij. Alles gebeurt in eigen beheer uitgevoerd. Stadswerklieden worden in ploegen ingeschakeld om ongeveer 1500 dozen met materiaal over te brengen. In totaal verhuizen ongeveer honderd personeelsleden. Ook de financiële dienst, die je nu in de Florent Van Cauwenberghstraat vindt, en de preventiedienst, die tot nu toe in politiecentrum huisde, krijgen er hun nieuwe werkplek", zegt communicatieconsulent Caroline Coart.

De ingang van het stadskantoor bevindt zich in het nieuwbouwvolume op het Paradeplein. Aan de onthaalbalie kunt u terecht voor informatie, brochures van de stad, de aankoop van vuilniszakken, het ophalen van aangevraagde documenten, meldingen, vragen en suggesties. De openingsuren van de onthaalbalie worden verruimd en zijn ruimer dan de openingsuren van de loketten.

Chris VAN ROMPAEY

Foto's Joren De Weerdt

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio