Astrid Bryan verkoopt zichzelf op Markt

Enkele honderden fans van Astrid Bryan brachten zaterdagmiddag een bezoek aan de Paper-Shop op de Markt in Kasterlee. Het populaire model deelde er handtekeningen uit om het nieuwe krasbiljet van de Nationale Loterij te promoten, 'Bling Bling bij Astrid Bryan'.

jatimmermans

Niet in een limousine zoals vooraf aangekondigd, maar wel in een gepimpte Range Rover met roze dak, motorkap, dito velgen en een gepersonaliseerde nummerplaat - 9-ABR- 030 - bezocht Astrid Bryan het hartje van de Kempen. "Dees is echt arriving in de Kempen in style. Ongelooflijk, ik heb nog nooit zoveel mensen gezien in een gazettenwinkel, zo cool", zo vond la Bryan. En gelijk had ze, want op de Markt in Kasterlee stond een behoorlijk lange rij aan te schuiven aan krantenwinkel Paper-Shop om een glimp op te vangen van de populaire bekende Vlaming.

Zaakvoerder van de Paper-Shop, Tony Keustermans, is blij met de aandacht die zijn winkel krijgt door het bezoek van Bryan. En de fans in de wachtrij vinden het vooral amazing haar eens in levende lijve te zien. "Ze heeft wel weinig gezegd, maar daar was ook geen tijd voor, het moest vooruit gaan van de security", zeggen vriendinnen Yeske, Charlotte, Judith en Evelien uit Kasterlee. Astrid Bryan bracht alvast geluk want Judith won 20 euro met haar Bling Bling-biljet.

SOFIE VERHEYEN

Foto Bert De Deken

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Nationale Loterij