Twee cafés dicht wegens drugsoverlast

Twee cafés dicht wegens drugsoverlast

Twee cafés dicht wegens drugsoverlast

Print
Antwerpen - Het Antwerpse stadsbestuur heeft twee cafés in de stad gesloten wegens drugsoverlast. Dat raakte vrijdag bekend.

Het gaat om een café aan de Lange Beeldekensstraat, dat vier maanden haar deuren moet sluiten, en een aan de Prins Leopoldstraat, dat twee maanden dicht gaat.

Bij een controle in het café in de Lange Beeldekensstraat trof de politie 35 gebruikshoeveelheden marihuana en hasj aan voor een gewicht van meer dan 65 gram. Op het adres van de vader van de eigenaars van het café werd een blok hasj van meer dan 15 gram gevonden. Vier personen werden aangehouden en het café werd verzegeld. De sluiting van vier maanden is langer dan gebruikelijk, het college laat weten dat ernstige aanwijzingen zijn dat het om een professioneel georganiseerde drugshandel gaat.

Bij een politieactie in het café in de Prins Leopoldstraat waren verschillende bezoekers in het bezig van drugs. Er werden meerdere zakjes met marihuana en joints teruggevonden. Het café werd verzegeld en moet nu twee maanden dicht.

Archiefbeeld TP

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio