Mooie zomerdag wordt overschaduwd

Mooie zomerdag wordt overschaduwd

Seks & Relaties

Mooie zomerdag wordt overschaduwd

Print

Vrijdagmiddag verschijnen er meer wolken vanuit het westen en neemt de kans toe op een lokale regen- of onweersbui, mogelijk met hagel en windstoten. Er waait een zwakke, aan zee een matige wind uit het westen tot zuidwesten. De maxima bedragen 22 graden aan de kust, 26 graden in Midden-België en 30 graden in de Kempen.

Vrijdagavond en -nacht komen eerst verspreid nog enkele regen- of onweersbuien voor. Na middernacht wordt het droger vanuit het westen met opklaringen. De minima bedragen 11 tot 15 graden.

Zaterdag is het droog in het westen met zonnige perioden. Elders is het wisselend bewolkt met enkele buien. Aan het eind van de namiddag neemt de bewolking toe, 's avonds gevolgd door regen over het oosten, later ook over het midden van het land. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. De maxima bedragen 18 tot 23 graden. Zondag krijgen we bewolkt weer en perioden met regen over het oosten, mogelijk ook over het midden van het land. Aan de kust en in het westen blijft het waarschijnlijk zo goed als droog met geregeld opklaringen bij maxima van 15 tot 19 graden.

Van maandag tot en met donderdag is het wisselvallig met af en toe zon, maar soms ook regen of enkele buien. De middagtemperatuur schommelt rond 18 graden.

Photo News

NIET TE MISSEN