ING tot 2018 sponsor van Rode Duivels

ING tot 2018 sponsor van Rode Duivels

ING tot 2018 sponsor van Rode Duivels

Print
ING België heeft zijn sponsoringcontract met de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) verlengd. De bank blijft zo sponsor van de Rode Duivels en scheidsrechters tot op het einde van de Wereldbeker in 2018. Dat meldt ING donderdagavond in een persbericht.

ING België sponsort de Rode Duivels sinds 2010. Het huidige contract loopt af na het WK in 2014. Dit contract met de KBVB is voor vier jaar verlengd.

"De spelers vormen samen een indrukwekkende ploeg, op sportief én menselijk vlak. Het is een waar plezier om met hen samen te werken, getuige de memorabele ontmoeting die we recent organiseerden tussen een aantal spelers en hun dubbelgangers", zegt Rik Vandenberghe, CEO van ING België. "Het filmverslag van deze ontmoeting werd sinds dinsdag al meer dan 150.000 keer bekeken, wat bewijst dat het publiek deze professionele en sympathieke ploeg op handen draagt."

Ook het sponsoringcontract met betrekking tot de scheidsrechters is voor vier jaar verlengd. "Het is heel belangrijk dat de scheidsrechters ondersteund worden" zegt Inge Ampe, Head of Marketing bij ING België. "Zij spelen een essentiële rol in het voetbal. ING linkt zijn naam aan de federatie om de moeilijke opdracht van de scheidsrechters op het veld meer onder de aandacht te brengen."

Lees ook: Duivels ontmoeten hun dubbelgangers (video)

Belga
Foto Isosport

Meer voetbalnieuws