Dief kebabzaak vlucht zonder buit na schermutseling

Dief kebabzaak vlucht zonder buit na schermutseling

Dief kebabzaak vlucht zonder buit na schermutseling

Print
Mechelen - Een onbekende persoon probeerde woensdagmiddag geld uit de kassa van kebabzaak Sultan, in de Hendrik Consciencestraat, te stelen. De uitbater betrapte de man, waarna er een handgemeen ontstond. De dader kon vluchten, maar kon niets ontvreemden.

"Ik was achterin samen met een collega aan het werk toen ik plots een vreemd geluid hoorde. Net alsof er muizen rondliepen", vertelt uitbater Ahmad Taher (32). "Toen ik een kijkje ging nemen, zag ik een man aan de kassa staan met een heleboel geld in z'n handen. Ik verschoot me een ongeluk. Die man kon gewapend zijn."

Taher verzamelde zijn moed en beval de dief het geld op de toog te leggen. "Toen de man weigerde te luisteren, heb ik het geld uit zijn handen gerukt. De deur stond nog open dus heb ik mijn collega geroepen om ze te komen sleuten." Op dat moment ontstond er een schermutseling tussen Taher en de dader. "De dief duwde me plots de grond op en spurtte naar de uitgang. Mijn collega, die de deur nog niet had kunnen sluiten, kreeg ook een duw en liep daarbij een schaafwonde op aan de arm."

NIGE

Foto Dirk Vertommen: Uitbater Ahmad Taher in zijn kebabzaak, waar hij de dader op heterdaad betrapte.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio