Koetshuis verhuurd als feestruimte

Koetshuis verhuurd als feestruimte

Koetshuis verhuurd als feestruimte

Print
Herentals - Twee ondernemers uit het Antwerpse tekenden woensdag een huurovereenkomst voor het voormalige koetshuis van het kasteel Lepaige. Eigenaar Stefan De Laere is tevreden: er komt nu een full time professionele uitbating voor zijn gerestaureerde koetshuis.

Nadat hij het koetshuis via een openbare verkoop had aangekocht en het helemaal renoveerde, plaatste Stefan De Laere het koetshuis in de etalage: brasserie, restaurant, café, alles kon. Ondertussen probeerde de eigenaar het gebouw zelf regelmatig te verhuren voor exposities en party's. Dat laatste zal nu niet meer nodig zijn: Patrick Albrecht en Dirk Raemdonck, twee Antwerpenaars, nemen de zaak over.

"We zochten al lang een toplokatie om iets mee te doen", legt Patrick Albrecht uit. "In het Antwerpse vonden we niet direct iets, maar toen iemand ons zei dat we onze horizon moesten verruimen, kwamen we via internet op dit pand uit. Ik was meteen verkocht."

Albecht heeft horeca-ervaring zat. In de Kempen baatte hij ooit nog De Nieuwe Bosrand uit, in Antwerpen, zat hij mee achter de 'Badboot', een drijvend openluchtzwembad op het Eilandje en restaurant aan boord. Zijn kompaan Dirk Raemdonck heeft managementervaring. "We kennen elkaar al 30 jaar, vanop de schoolbanken al. We zijn complementair en weten dat we op elkaar kunnen rekenen. Het koetshuis sprak ons van de eerste keer aan. We willen hier klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel voeren."

Het duo mikt op een zo ruim mogelijk scala aan activiteiten: parties, privé-, bedrijfs-, huwelijks- en communiefeesten, koffietafels, exposities.

Info: 0495-13.74.70, infomartie@koetshuislepaige.be

Lees meer in de vrijdagkrant van Gazet Van Antwerpen

MARC HELSEN
Foto Joren De Weerdt

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio