Eden Hazard: "Nog pijn, maar speel desnoods met inspuiting"

Eden Hazard: Nog pijn, maar speel desnoods met inspuiting

Eden Hazard: "Nog pijn, maar speel desnoods met inspuiting"

Print
In de Belgische selectie voor de wedstrijd tegen Schotland zitten heel wat medische zorgenkindjes. Eén van hen is goudhaantje Eden Hazard. De Chelsea-aanvaller trainde woensdag wel mee met de groep, maar heeft nog last van zijn achillespees. "Ik ben niet 100% fit, maar leef op goede hoop voor de wedstrijd tegen Schotland", zei hij na de training.

"In het begin van de training voelde ik pijn, maar geleidelijk aan ging het beter", verklaarde Hazard na de training in Neerpede. "Er is nog wat tijd om te herstellen voor vrijdag, ik leef dus op goede hoop." De Rode Duivel sukkelt al een hele tijd met zijn achillespees. "Al sinds drie weken. Na de Europese Supercup tegen Bayern had ik echt zware pijn. Zoiets had ik nog nooit gevoeld".

"Ik heb nog nooit gespeeld met een inspuiting, maar als het moet ga ik ervoor. Eerst moet ik dat wel bespreken met de staf", aldus Hazard, die op zijn hoede is voor de Schotten. "Ze zijn al uitgeschakeld, maar zullen het niet laten hangen. Ze hebben Premier League-spelers in hun kern, maar we moeten niet liegen: op papier zijn we de sterksten. In ieder geval wordt het een belangrijke wedstrijd, des te meer omdat Servië en Kroatië op hetzelfde moment tegen elkaar spelen."

Foto Photo News

Meer voetbalnieuws