Rode Duivel Bakkali out voor Schotland

Rode Duivel Bakkali out voor Schotland

Rode Duivel Bakkali out voor Schotland

Print
De Rode Duivels hebben woensdag een laatste keer op Belgische bodem getraind met het oog op de WK-kwalificatie-interland van vrijdag in Glasgow tegen Schotland. Buiten Zakaria Bakkali, die vrijdag niet op het wedstrijdblad zal staan, tekenden alle Belgen present op de trainingsvelden in Neerpede.

Bakkali, die nog steeds niet verlost is van een lichte liesblessure, trainde tweemaal individueel met kinesist Lieven Maesschalk. Bondscoach Marc Wilmots bevestigde na de training dat de jonge winger van PSV niet op het wedstrijdblad staat. "We gaan geen onnodige risico's nemen", klonk het.

De overige Duivels trainden wel, al was dat voor sommigen niet zonder pijn. Nacer Chadli voelt nog steeds wat pijn aan de lies, Eden Hazard sukkelt met een weerbarstige achillespees. Axel Witsel is wel 100% fit.

Op training moest doelman Thibaut Courtois even verzorgd worden na een trap op het achterhoofd. Jan Vertonghen van zijn kant sloeg zijn enkel op en kreeg een tape, maar hervatte nadien de oefensessie. Steven Defour ten slotte verliet de training met een ijszak om de pols. "Steven heeft een kneuzing, niets ernstig", verduidelijkte Wilmots. "Hij is morgen opnieuw beschikbaar."

Donderdag reizen de Duivels af naar Glasgow, 's avonds trainen ze in Hampden Park.

Foto: Zakaria Bakkali

Foto Isosport

MEER VOETBALNIEUWS