Willemen genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Willemen genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Willemen genomineerd voor Onderneming van het Jaar

Print
Mechelen - De Mechelse Willemen Groep is een van de finalisten voor de ‘Onderneming van het Jaar’-award 2013. De prestigieuze onderscheiding is een initiatief van EY, voorheen gekend als Ernst & Young, De Tijd en BNP Paribas.
Niemand minder dan Europees president Herman Van Rompuy zal op dinsdag 8 oktober de winnaar bekendmaken. Willemen is in 1999 ontstaan en is internationaal actief in de bouwsector als aannemer, toeleverancier en projectontwikkelaar. Het familiebedrijf is op vele fronten actief, van woningbouw over industriebouw tot wegenbouw. Willemen zet ook in op complexe projecten waarbij financiering en onderhoud inbegrepen zijn, zoals de bouw van de gevangenis in het Waalse Leuze.

Afgelopen jaar draaide de groep een omzet van 600 miljoen euro. Voor het bedrijf werken 1826 mensen. Bij Willemen zijn ze wat trots me de nominatie. “Deze prestigieuze onderscheiding bekroont bedrijven die durf, ondernemerschap, inzet en visie als kernwaarden hebben. Voortdurende groei op nationaal en internationaal vlak is een belangrijk criterium. We zijn enorm fier dat onze Willemen Groep werd genomineerd”, zegt communicatieverantwoordelijke Loïc Verstraeten.

Nog een ander Mechels bedrijf maakt trouwens ook kans om in de prijzen te vallen. Biocartis ontwikkelt een reeks van innovatieve, diagnostische producten. “Daarmee kan het accuraat en betrouwbaar analyseren van biomerkers snel en eenvoudig worden uitgevoerd. Artsen zijn daardoor beter in staat om de optimale therapie voor een patiënt te selecteren en op te volgen”, luidt het.

SVH

Foto Willemen Groep

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio