Vakantie

"Fashion moet niet te serieus zijn"

Print

Fashion moet niet te serieus zijn

Nadat bekendraakte dat Oscar de la Renta een boel bloggers en bekendheden zal weren op zijn modeshow om de aandacht terug te brengen op de kledij, regent het kritiek in de modewereld. De invloedrijke Britse modejournaliste Suzy Menkes is alvast dolblij dat al die poseurs weg zullen zijn, Tiany Kiriloff iets minder.

"Je raakt bijna niet meer op tijd binnen bij een show door al die poseurs die in beeld willen", liet Menkes weten. Tiany Kiriloff ziet de charmes van al die bloggers echter wel in.

"Eer alle celebrity's en bloggers zijn gefotografeerd zijn we een uur achter op schema. Soms zie je amper iets omdat mensen elkaar staan te fotograferen. Ik versta wel dat zo'n de la Renta zegt: 'Stop, ik wil opnieuw aandacht voor mijn kledij'. Anderzijds zijn de mooi uitgedoste bezoekers ook een deel van het plezier. Fashion moet niet te serieus zijn. Ik vind het net leuk dat mensen hun werk maken van hun outfit. De modewereld heeft bloggers en beroemdheden nodig, er moet alleen een evenwicht zijn", aldus Kiriloff in Het Nieuwsblad.

Photo News

NIET TE MISSEN