Sportoase verhoogt een aantal prijzen

Sportoase verhoogt een aantal prijzen

Sportoase verhoogt een aantal prijzen

Print
Brasschaat - Het zwembadcomplex Sportoase Elshout verhoogt een aantal prijzen voor het zwemmen. De prijzen voor clubs, scholen en de fitness blijven ongewijzigd.
Wie als inwoner van Brasschaat of Schoten naar het intergemeentelijk zwembad Sportoase gaat betaalt voortaan 5,5 euro in plaats van 4,8 euro per zwembeurt. Voor kinderen tot drie jaar uit deze twee gemeenten is de tarief 1,8 euro en voor kinderen van drie tot twaalf wordt het 3,6 euro. Niet-inwoners van Brasschaat of Schoten betalen nu zeven euro in plaats van zes euro. De prijzen voor gezins- en meerbeurtenkaarten gaan met 15 procent omhoog.

"Wij hebben tot nu toe nooit een verhoging doorgevoerd ook al konden we dat jaarlijks doen. Maar door de verhoogde kosten voor energie, onderhoud en personeel was dit niet meer houdbaar. Voor clubs en scholen veranderen de tarieven niet. Ook de prijzen voor het gebruik van de fitness blijven dezelfde", zo verduidelijkt directeur Michaël Schouwaerts. Sportoase Elshout opende in januari 2006 de deuren en kreeg in 2012 510.000 bezoekers over de vloer.

Jan Brys
MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio