Politie zoekt man die bewusteloos slachtoffer in elkaar trapte (video)

Print
Er is opnieuw een geval van ernstig zinloos geweld opgedoken, dit keer in Aalst. Op zaterdagnacht 1 juni kwam het omstreeks 4.15 uur in het centrum tot een vechtpartij tussen twee mannen. Een van de twee, een 29-jarige uit Liedekerke, viel bewusteloos neer maar moest toch nog meerdere schoppen en slagen incasseren. Het slachtoffer ligt nu nog steeds in het ziekenhuis.

De politie is op zoek naar getuigen van de vechtpartij in de Lange Zoutstraat en dan hoofdzakelijk naar de man die de klappen uitdeelde. Het gaat om een blanke, gespierde man van 25 à 35 jaar oud. Hij droeg een opvallende rode T-shirt met een witte omgekeerde driehoek op de voorkant, een donkere, mogelijk groene lange broek met een lichtkleurige broeksriem en zwarte schoenen.

Was u getuige van de feiten of meent u de man op de beelden te kennen, neem dan contact op met de politie via de website van de federale politie of via het gratis telefoonnummer 0800/30300. De speurders willen ook de man spreken die de vechtpartij probeerde te beëindigen. Discretie wordt verzekerd.

Bekijk de beelden via vtm. OPGELET: schokkende beelden.

FiVr

MEEST RECENT