Zevende 'True Blood'-seizoen wordt het laatste

Zevende 'True Blood'-seizoen wordt het laatste

Zevende 'True Blood'-seizoen wordt het laatste

Print
Slecht nieuws voor de fans van de tv-serie True Blood. De populaire HBO-reeks stopt er na zeven seizoenen mee. De laatste tien afleveringen zullen volgende zomer op de buis te zien zijn. Dat vertelt de programmabaas van HBO, Michael Lombardo.

True Blood startte in 2008 en is gebaseerd op de boekenreeks The Southern Vampire Mysteries van Charlaine Harris. De serie speelt zich af in de nabije toekomst in de Amerikaanse staat Louisiana, in het stadje Bon Temps. Vampieren en mensen leven er samen, al duiken er geregeld nog meer vreemde wezens op als heksen, weerwolven en feeën. De hoofdrollen zijn weggelegd voor de telepathische serveerster Sookie Stackhouse (Anna Paquin) en de vampier Bill Compton (Stephen Moyer).

"True Blood is een bijzonder belangrijke show voor HBO", verklaarde Lombardo de beslissing van de zender. "Alan Ball (de producer van de serie, nvdr.) heeft de boeken van Charlaine Harris genomen, een briljante cast verzameld en een serie vervaardigd die de vele fans op een onvergetelijke reis heeft meegenomen. Samen met het grote legioen fans, zal het moeilijk worden om afscheid te nemen van de inwoners van Bon Temps, maar ik kijk uit naar een fantastisch laatste hoofdstuk van deze fantastische show."

FiVr

MEEST RECENT