Celebs

Te koop: Bling Bling by Astrid Bryan (fotoalbum)

Print

Te koop: Bling Bling by Astrid Bryan (fotoalbum)

Sinds maandag heeft de Nationale Loterij mediafiguur Astrid Bryan op een nieuwe serie krasbiljetten staan. De reeks heet 'Bling Bling by Astrid Bryan'. "Ze belichaamt als geen ander de glamour- en glitterwereld," klonk het maandag op de persvoorstelling in Antwerpen.

Voor de tweede keer verbindt de Nationale Loterij zich met haar krasbiljettenreeks 'Bling Bling' aan een bekend figuur. Na danceformatie Milk Inc. is het de beurt aan Astrid Nuyens, ofte Astrid Bryan. Ze is onder meer bekend van de programma's 'Vlaamse Hollywoodvrouwen' en haar docusoap 'Astrid in Wonderland', alsook van haar recent stukgelopen relatie met John Bryan.

Pussy Wagon

Vier varianten van het krasbiljet, met namen als 'Pussy Wagon' en 'Diamond', spelen in op de karaktereigenschappen van Bryan. Volgens haar is de samenwerking erg goed verlopen. "Dit is een perfect match," klonk het in haar typisch Amerikaans-Engelse accent. Onlangs kwam er nog kritiek op de biljetten omdat Bryan vooral populair bij jongeren zou zijn. De Nationale Loterij stelde maandag opnieuw dat de doelgroep uit vrouwen bestaat tussen de 18 en 34.

Er werden 1.950.000 biljetten (aankoopwaarde 3 euro) gedrukt met een winstkans van 1 op 3,69. De Nationale Loterij kan met het spel in totaal 3.644.250 euro aan winnaars uitkeren, maar ontvangt daarvoor 5.850.000 euro van de krasbiljetverkoop. Het maximale te winnen bedrag is 100.000 euro. Daarvan zijn er drie krasbiljetten.

Over de verloning voor Astrid Bryan werden vanwege vertrouwelijkheidsredenen geen details gegeven.

Belga

NIET TE MISSEN