Politie op zoek naar inbrekers Delhaize

Print

Politie op zoek naar inbrekers Delhaize

Willebroek - Politie en gerecht zijn op zoek naar de twee mannen die al drie keer hebben ingebroken in de Delhaize aan de Dendermondsesteenweg in Willebroek.

Op 21 mei, 3 juni en 13 augustus drongen de mannen binnen in het warenhuis. Ze verbrijzelden een ram om de kantoorruimte binnen te raken. Ze gingen aan de haal met duizenden euro's aan sigaretten, sigaren en tabak.

Op de beelden van de bewakingscamera's is het duo duidelijk te zien. De eerste man is normaal gebouwd. Hij heeft een grote, spitse neus. Hij droeg een nauw aansluitende zwart vest met een kap en met inspringende mouwstukken. Tijdens de feiten in augustus droeg hij een blauwe, afgebleekte jeansbroek.

Ook de tweede dader heeft een grote, spitse neus. Hij droeg in juni een opvallende jas: een zwart vest met een grijze kap en met een gestreepte afboording met zwarte, witte en rode lijnen aan de mouwen, de taille en aan de kap. Bij de inbraak in augustus droeg hij een zwart lederen vest met een borstzakje met rissluiting en een zwarte sweater met een kap waarvan het middelste stuk iets lichter is van kleur. Hij droeg verder een blauwe jeansbroek met een bruine broeksriem.

Om de buit te verzamelen hadden de mannen telkens een groot tafellaken of hoeslaken bij.

Hebt u meer inlichtingen omtrent dit feit, dan kunt u contact opnemen met de onderzoekers via het gratis nummer 0800/30.30.0 of reageer online.

Foto Patrick Hattori

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio